26. sep. 2011

En super utstillings helg .

En knall tøff helg med natt jobbing og utstillinger, men nå sitter jeg igjen og tenker at det virkelig var verdt "strevet" :0)
Lørdag var det utstilling i turnkassen her i Bergen .
Bella valp 6-9 mndr  ble BIM for dommer Arne Foss :) Knall kjekt <3
 Min kjekke handler Bjarte Solvik <3 og Bella som er så flink å oppføre seg fint på bordet menst dommeren får se hvor fin hun er <3
Vell hjemme og kjempefornøyd med dagens BIM :0) Hun fikk en super flott kritikk :)
Buster var også på utstillingen, men han NEKTET plent å gå på de ufyselige stripene på gulvet, men han fikk en flott 2 plass i sin klasse og en flott kritikk :) Er glad for at dommeren var så tolmodig og full av humor som han var :0)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Søndag rett etter nattevakt bar det til Bønes på ny utstilling . Var veldig spent på om Buster ville gå på dette gulvet ;0) Tullegutten min :)
Men det gikk KNALLBRA <3 Han viste seg fra sin beste side og han gikk som en kule <3 Bella viste sitt lekne gemytt og viste seg supert frem <3 Så i dag ble det BIM på Buster og BIR på Bella :) Stor fornøyd med dagen ja . Råkult å gå i ringen med Bir og Bim av eget oppdrett :0)  :0)Bella endte opp med 2 plass i gruppe 5 , som da er BIG 2  <3 vi er super stolte av valpene våres :0) Begge to fikk kritikker som er verdt å ramme inn :0)
 Her er vi sammen med våre gode venner og hjelpere Eva og Stephen  fra Pom-Classic. De ble også BIR og BIM i voksen klasse . Grattis til dere <3 Alice med BIM , og som dagen før ble BIS 2og Borris med BIR og BIG søndagen :)
At vi var to fornøyde familier og gode og mette pommer stappet i kylling, er det vel ikke noe tvil om :)
Faren til Bella og Buster kommer fra Pom-Classic <3 så dette var lykke for Eva også :)
To slitne pommebarn <3

Ingen kommentarer: